fbpx

Werving- en selectiebureau backoffice

Backoffice services voor Werving en Selectiebureaus

Backoffice voor werving en selectiebureaus

Vindt je opdrachtgever de fee voor werving en selectie te hoog? Twijfelt een opdrachtgever nog over een kandidaat? One heeft de oplossing: Detachering voor W&S bureaus! Besteed het werkgeverschap uit aan One en breid je dienstverlening uit met detachering. Je opdrachtgever hoeft dan pas na 5,5 jaar een vast contract aan te bieden. En zolang de kandidaat is geplaatst via One ontvang jij hierover marge.

Omdat langere contractperioden mogelijk zijn, verdien je meestal meer dan bij een vaste fee voor recruitment! Je loopt geen werkgever- of debiteurenrisico. Wij factureren je opdrachtgever met 1 tarief waarbij jouw marge al is inbegrepen. En wij keren daarna meteen jouw marge uit, ongeacht of je opdrachtgever zijn factuur al heeft betaald. Desgewenst sturen we de facturen met je eigen logo zodat je in beeld blijft bij de opdrachtgever.

Lees ook: Het nut van een backoffice voor werving- en selectiebureaus

Detachering voor recruiters

Voor jouw kandidaten worden wij de juridisch werkgever. One is NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, lid van de ABU en bezit het SNA-keurmerk. Kortom wij zijn jouw betrouwbare, volledig gecertificeerde backoffice collega op de achtergrond. Wij verzorgen voor jou alle administratieve, financiële en juridische werkzaamheden. Jij maakt de match, wij doen de rest! Meer over onze werkwijze.

Backoffice voor recruitmentbureaus

Als recruiter is je core business het maken van de perfecte match tussen vacature en kandidaat. Een vak apart, net als verlonen en het werkgeverschap. Je wilt kwaliteit leveren aan de opdrachtgever, maar ziet op tegen de audits en de hoge investeringen om de certificeringen en keurmerken zoals ABU, SNA en NEN te behalen? One biedt daarvoor de oplossing!

Exclusief voor intermediairs

One werkt alleen voor of in opdracht van intermediairs en heeft géén salesfocus op opdrachtgevers. En daarin zijn we uniek in Nederland! One richt zich volledig op de samenwerking met intermediairs zoals recruiters, headhunters (Executive Search) en werving & selectiebureaus. Wij gaan niet voor niets een samenwerking met elkaar aan en geen klantrelatie.

Voordelen

 • NEN 4400-1, ABU, VCU en SNA
 • WAADI-Proof
 • Langere contractperioden mogelijk
 • Uitingen met je eigen logo
 • 100% paperless incl. digitale handtekening
 • Gratis eigen intermediairsportal met Match!
 • Heldere, scherpe inkooptarieven
 • Detachering services
 • Je loopt géén debiteurenrisico
 • Voorfinanciering van salarissen
 • Direct wekelijkse betaling van marges
 • Gratis advies en kennisworkshops

WAADI Proof

Werving- en selectiebureaus die kandidaten detacheren moeten WAADI–proof zijn. In de Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs liggen de richtlijnen en eisen vast. Met One als backoffice hoef je niet aan deze eis te voldoen, omdat wij het juridisch werkgeverschap uit handen nemen. Wij beschikken over de juiste certificering zodat je automatisch voldoet aan deze eis!

Direct offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.