fbpx

Over One

One

One is een unieke speler binnen de Nederlandse flexbranche. One heeft zich gespecialiseerd in backoffice services voor uitzenders.

One heeft geen salesfocus op eindklanten maar richt zich exclusief op de samenwerking met intermediairs zoals bijvoorbeeld uitzendbureaus en werving & selectiebureaus. Kortom, One ís ‘professional backoffice’.

Opgericht in 2010 is One door deze unieke aanpak inmiddels uitgegroeid tot marktleider in backoffice voor uitzenders.

Mission Statement

One heeft als doelstelling om het werkgeverschap in Nederland verder te professionaliseren waarbij zij continu uitgaan van drie kernwaarden: Veiligheid, Collectiviteit en Noviteit.

Veiligheid

One is zich bewust van haar maatschappelijke positie als werkgever en intermediair. Veilig ondernemen betekent onder andere dat zij haar processen inzichtelijk maakt voor de ondernemers en instanties waar zij zaken mee doet. Heldere kostprijsfactoren, audits op kwaliteit, afdrachtsgarantie middels G-rekeningen en verklaringen van goed betalingsgedrag (WKA-verklaring) van de belastingdienst, passen daar bij. Uiteraard is One NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en opgenomen in het Register Normering Arbeid.

Collectiviteit

De processen bij One zijn optimaal en strak gestroomlijnd. Werknemers en opdrachtgevers profiteren van het volume.

Noviteit

One gelooft in innoveren. Online en mobiele toepassingen maken processen sneller en beter. One ziet mogelijkheden in nieuwe technieken en onontgonnen markten. Als een van de eersten betraden zij de flexbranche voor intermediairs. Zij ontwikkelden een ijzersterke en complete intermediairsportal op het wereldwijd meest gebruikte CRM platform: SalesForce.  Ook hebben zij het gehele proces toegankelijk gemaakt voor anderstaligen in Nederland waardoor zij ook deze groep in staat stelt het werkgeverschap perfect uit te (laten) voeren.

Meer informatie over backoffice van One.