Backoffice voor detacheringsbureaus

Zoek je een backoffice voor je detacheringsbureau? Wil je een detacheringsbureau starten zonder werkgeversrisico? Besteed de backoffice van je detacheringsbureau uit aan One! Zo kan jij je richten op het vinden van opdrachten en kandidaten. Met bijna 15 jaar ervaring en een team met veel kennis op juridisch, financieel en HR-gebied, bieden we jouw detacheringsbureau professionaliteit en zekerheid. We doen er alles aan om jou te ontzorgen. Een samenwerking zien wij als een partnership waarin we een gezamenlijk doel hebben: succesvol groeien. Dit doel realiseren we door onze kennis met je te delen, je te adviseren waar gewenst en de backoffice goed en efficiënt voor je in vullen.

Wat is detachering?

Detachering is het ‘uitlenen’ van werknemers aan een ander bedrijf, de opdrachtgever. Het gaat meestal om een relatief lange termijn, van minimaal enkele maanden. Als je werkt binnen de detachering, dan ben je op contractbasis in dienst bij een detacheringsbureau. Het detacheringsbureau maakt jouw profiel (ervaring, kennis en kunde) op en zoekt op basis van dit profiel naar passende opdrachten bij opdrachtgevers. 

Backoffice detacheringsbureau uitbesteden

Je wilt kwaliteit leveren aan je opdrachtgever, maar ziet op tegen de financiële risico’s, investeringen in software en tijdrovende audits voor certificeringen en keurmerken? One biedt de oplossing! Besteed de backoffice van je detacheringsbureau uit aan One. Wij dragen de werkgeversrisico’s (incl. ziekte!) en nemen alle financiële, administratieve en juridische zaken van de plaatsingen uit handen. Daarnaast werken we samen met jou om de juiste kandidaten en opdrachtgevers te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kandidaten voorstellen aan andere intermediairs of vacatures automatisch laten doorplaatsen naar andere jobboards.

Voordelen detacheringsbureau backoffice

Als uitzender krijg je te maken met cao’s, wetgeving, ziekterisico, pensioenen en contractverplichtingen. Het opdoen én bijhouden van deze kennis vergt veel tijd en energie. Tijd en energie die je waarschijnlijk liever besteedt aan activiteiten die wél direct bijdragen aan de groei en omzet van je detacheringsbureau. Zoals het werven van kandidaten en het bezoeken van inleners. Maar ook de financiële risico’s beperk je tot een minimum doordat One de voorfinanciering en het debiteurenbeheer overneemt. Wij betalen de salarissen van werknemers en factureren de klanten met jouw logo. Daarna keren we de marge aan je uit, ongeacht of de inlener de facturen al heeft betaald. Het uitbesteden van een backoffice bespaart je zo tijd en geld. Jij kan je richten op je core business. One regelt de rest!  

 • Tools en ondersteuning bij W&S
 • Direct aan de slag! Binnen 1 werkdag plaatsen
 • NEN 4400-1 , ABU, VCU en SNA certificering
 • Samenwerking zonder verplichtingen
 • Uitingen met je eigen logo
 • Gratis eigen intermediairsportal
 • 100% paperless incl. digitale handtekening
 • Heldere, scherpe all-in tarieven
 • Je loopt géén debiteurenrisico
 • Je loopt géén werkgeversrisico
 • Contracten en documentbeheer
 • Voorfinanciering
 • Urenverwerking en salarisbetaling
 • Facturatie en debiteurenbeheer
 • Wekelijks betaling marges
 • Toepassen cao en wetswijzigingen
 • Gratis advies en kennisworkshops
 • En nog veel meer…

backoffice detacheringsbureau

Detacheringsbureau starten zonder werkgeversrisico?

One is gespecialiseerd in samenwerking met detacheerders. Wij dragen het werkgeversrisico (incl. ziekte!) en nemen je financiële, administratieve en juridische zaken van je plaatsingen uit handen. Daarnaast werken we samen om de juiste kandidaat te vinden voor je opdrachtgever. Maar wij fungeren ook als kennispartner en vraagbaak. Voor starters is dit cruciaal. Omdat cao’s en wet- en regelgeving voortdurend veranderen, moet je je kennis goed op peil houden. Het is soms ingewikkeld en foutgevoelig. Zo kunnen wij je adviseren over cao inschaling, contractsoorten, inlenersbeloning, opvolgend werkgeverschap en de laatste wet -en regelgeving. Jouw medewerkers kunnen tevens bij ons terecht met vragen over loonstroken, vakantie, pensioen enz. Kortom, door je detacheringsbureau backoffice uit te besteden aan One, haal je een stuk expertise in huis. 

Overstappen?

Zoek je een backoffice voor je detacheringsbureau en wil je overstappen naar One? Geen probleem! Met onze overstapservice begeleiden we je overstap naar One. Wij kunnen klanten- en kandidatenlijsten automatisch importeren in je portal.

Meer informatie

Ja, stuur mij meer informatie!

Ontvang een voorstel met onze tarieven