Werken met One

One is een full service HR bureau. Met onze eigen recruitmentspecialisten hebben we de kennis in huis van uitzenden, detacheren en W&S. Wij hebben een enorm netwerk dat we kunnen inzetten voor het vinden van jullie nieuwe collega’s, waarbij we de persoonlijke touch niet uit het oog verliezen. 

Persoonlijk

One streeft naar partnerships opgebouwd uit duidelijke en eerlijke communicatie, inhoudelijke gesprekken, een wederzijdse gunfactor en een vast aanspreekpunt, hetgeen resulteert in hoge kwaliteit matching. Wij geloven dat de beste matches ontstaan door vanuit de wens van de opdrachtgever, maar ook vanuit de wens van de kandidaat te werken. Het geluk van de kandidaat is namelijk net zo belangrijk als dat van de opdrachtgever.

Ja, stuur mij meer informatie!

Ben je benieuwd naar onze HR diensten? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag meer informatie

Groot netwerk

Het bereik van One is enorm! Wij beschikken over een landelijk netwerk van meer dan 400 recruiters. Naast de reguliere wervingskanalen hebben wij ook ons eigen jobboard waar veel verkeer is van zowel werkzoekenden als intermediairs.

Diensten

Werving en Selectie

One doet de W&S en de werknemer treedt direct bij jullie in dienst.

 • Geen eigen W&S inspanning;
 • Tijdsbesparing;
 • Vaste fee;
 • No cure, no pay;
 • Vertrouwen en binding met nieuwe collega;
 • Verlengde proeftijd mogelijk.

Uitzenden

One sluit een uitzendovereenkomst af met de flexwerker voor een flexibele duur.

 • Geen eigen W&S inspanning;
 • One is verantwoordelijk voor het totale werkgeverschap;
 • Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd;
 • Reiskosten zijn exclusief.

Detacheren

One sluit een detacheringsovereenkomst af met de flexwerker voor een overeengekomen tijdsduur.

 • Geen eigen W&S inspanning;
 • One is verantwoordelijk voor het totale werkgeverschap;
 • Er geldt een doorbetalingsplicht vanuit de werkgever en opdrachtgever voor de totale duur van de detacheringsovereenkomst;
 • Vastigheid voor zowel werknemer als opdrachtgever;
 • Reiskosten zijn exclusief.

Offerte

Ontvang vrijblijvend een voorstel met onze tarieven

Samenwerken

Meld je vacature aan en wij gaan voor je aan de slag

One staat voor kwaliteit

Inleners zijn bij One verzekerd dat ze samenwerken met een solide, professionele partij die alle belangrijke kwaliteits- en branchecertificeringen bezit en regelmatig wordt gecontroleerd op het correct naleven van de wet -en regelgeving van het arbeid -en uitzendrecht.

One is NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering en Arbeid. Bovendien bieden we mogelijkheid facturen te betalen via een G-rekening zodat je als inlener de garantie hebt dat alle loonheffingen en premies worden afgedragen.

Urenportaal voor inleners

De gewerkte uren kunnen worden gedeclareerd via het My One Urenportaal. Dit is een online omgeving waar inleners en werknemers kunnen inloggen om gewerkte uren in te vullen en te accorderen. Overwerkuren, onregelmatige uren en vakantiedagen kunnen tevens worden verwerkt via het My One Urenportaal.

Verloning en salarisbetaling

One verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Wij sturen tevens de loonstrook en jaaropgave naar de werknemers. Wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loonstrook of over betalingen kunnen zij direct contact met ons opnemen.

Facturen

One bestaat uit meerdere BV’s. Wij sturen facturen per email naar de inleners. Op de factuur staat precies aangegeven onder welke BV de plaatsing valt en het rekeningnummer van de BV waaraan betaald dient te worden. Heb je een vraag over een factuur? Bel dan 020-8451074 of stuur een e-mail naar administratie@oneps.nl

Betalingsherinneringen

Je ontvangt een betalingsherinnering van One wanneer een factuur te laat wordt betaald. Let op: Het is belangrijk dat facturen binnen de afgesproken betaaltermijn worden voldaan.

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Lees dan de veelgestelde vragen van inleners of neem contact met ons op via info@oneps.nl of per telefoon 020 – 8451074.

Ja, stuur mij meer informatie!

Ontvang een voorstel met onze tarieven