fbpx

Kan jullie uitzendbureau backoffice maatwerkoplossingen bieden?

Zeker! We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het aanpassen van salarisadministratieprocessen, het implementeren van specifieke rapportages of het op maat maken van contractbeheer, we staan klaar om te luisteren naar jouw wensen en samen te werken aan oplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw bedrijf. Met onze flexibiliteit en expertise streven we ernaar om aan al jouw individuele behoeften te voldoen.

Hoe snel kan een uitzendbureau backoffice reageren op mijn behoeften?

Bij ons uitzendbureau begrijpen we dat snelle respons cruciaal is. We streven ernaar om snel te reageren op jouw behoeften en vragen. Ons ervaren team staat klaar om jouw oproepen en e-mails snel en efficiënt af te handelen. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen of het verstrekken van advies, we zorgen ervoor dat je tijdig de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Kan ik nog steeds controle houden over mijn backoffice als ik deze uitbesteed?

Absoluut! Jouw controle is belangrijk voor ons. We begrijpen dat je betrokken wilt blijven bij je backofficeactiviteiten, zelfs als je ze uitbesteedt. Daarom krijg je een eigen portalomgeving waarmee je altijd en overal toegang hebt tot jouw gegevens. Met onze transparante rapportages kun je de prestaties van je backoffice nauwlettend volgen en belangrijke inzichten verkrijgen. En de contracten, loonstroken en facturen sturen we met jouw logo. Op die manier behoud je de controle en en blijf je zichtbaar voor je flexwerkers en klanten.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de backoffice aan een uitzendbureau?

Het uitbesteden van je backoffice aan ons uitzendbureau heeft tal van voordelen. Ten eerste verlicht het de administratieve lasten, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart. Daarnaast zorgen we voor een foutloze en tijdige verwerking van salarisadministratie en facturering in jouw eigen huisstijl, zodat je cashflow op peil blijft. Bovendien nemen we de complexe wereld van wet- en regelgeving uit handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over werkgeverschapsrisico’s, certificering, boetes en compliance. Met onze expertise op het gebied van HR en personeelsbeheer staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij al je personeelsvraagstukken.

Welke diensten biedt een uitzendbureau backoffice aan?

Bij onze uitzendbureau backoffice bieden we een breed scala aan diensten om jouw leven gemakkelijker te maken. Denk aan het verzorgen van salarisadministratie met de hoogste nauwkeurigheid, contractbeheer, het factureren van klanten en het innen van betalingen, het beheren van ziekte & verzuim en het voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kortom, we nemen al die tijdrovende taken uit handen, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Daarnaast helpen en ondersteunen we je waar nodig met de recruitment.

Wat is de rol van de backoffice van een uitzendbureau?

De backoffice van een uitzendbureau heeft een belangrijke taak: de administratieve rompslomp achter de schermen regelen, zodat jij je kunt richten op de zaken die er écht toe doen. Van salarisadministratie en facturering tot het beheren van contracten en wettelijke verplichtingen, onze backoffice zorgt voor een vlekkeloze operatie, zodat jouw uitzendproces soepel verloopt.

Wanneer worden mijn marges uitbetaald?

Wij betalen op woensdag de marges van de voorgaande periode. De periode is afhankelijk van de facturatiefrequentie van de klant. Indien wij jouw klant wekelijks factureren ontvang je ook wekelijks de marges. Wij betalen de marge altijd uit. Ook als je klant de facturen nog niet heeft betaald.

Betaling van de marges vormt altijd het sluitstuk van de cyclus: declaraties –> verloning –> facturering –> marges.

Hoe kan ik overstappen naar One?

Je kunt eenvoudig overstappen naar One. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs via 020-8451074. Zij stellen, in overleg met jou, een plan van aanpak op zodat de overgang zonder problemen verloopt.

Wat kost het starten van een uitzendbureau?

De kosten van een uitzendbureau starten hangen grotendeels af van de vraag of je de backoffice uitbesteedt. Een uitzendbureau starten met One kost niet zoveel. Vrijwel alle grote kosten zitten namelijk inbegrepen in het tarief van One.

Kosten waar je als starter nog wel mee te maken krijgt zijn bijvoorbeeld:

  • Kosten van KVK registratie, zakelijke bankrekening, boekhoudprogramma enz.
  • Kosten van ontwerp huisstijl (logo, briefpapier, visitekaartjes)
  • Telefoonkosten
  • Abonnementskosten CV databanken, sponsoring vacatures
  • Evt huisvestigingskosten als je niet vanuit huis werkt.

All-in tarieven van One

Wanneer je een plaatsing maakt (het in dienst nemen van een werknemer via One) weet je precies wat de kostprijsfactor bij One wordt.  Deze factor vermenigvuldig je met het bruto uurloon van de werknemer. Dit tarief is jouw inkoopprijs. Jij bepaalt zelf het tarief voor de opdrachtgever. Je bepaalt dus zelf hoe groot de marge is die jij per uur verdient.

Lees ook de whitepaper: Wat zijn de kosten van een uitzendbureau (starten)?