fbpx

Professional Backoffice

Backoffice exclusief voor intermediairs

Heb je een uitzendbureau, werving & selectiebureau of detacheringsbureau en wil je samenwerken met One? Dat kan! One is een fullservice HR bureau gespecialiseerd in diensten voor arbeidsintermediairs!

Wij werken samen met:

Vragen?

Bel 020 – 8451074

Waarom One?

One heeft een exclusieve focus op arbeidsintermediairs. Daarin zijn wij uniek in Nederland! Het leveren van backofficediensten is voor andere bedrijven slechts een bijzaak. Feitelijk zijn ze zelfs concurrent, want je klanten zouden ook direct met je backoffice dienstverlener zaken kunnen doen. Door de focus op intermediairs zijn onze processen zijn geoptimaliseerd om jou zo goed en zo adequaat mogelijk te ondersteunen.

Gecertificeerde backoffice

One is volledig gecertificeerd: ABU, NEN4400-1, VCU en geregistreerd bij de SNA . Belangrijke keurmerken die jou commercieel helpen en die je opdrachtgevers en flexwerkers de garantie geven dat alles goed is geregeld.

Voordelen backoffice uitbesteden

Samen werken met One heeft veel voordelen. Wij dragen het werkgeversrisico (incl ziekte!) en nemen je financiële, administratieve en juridische zaken van je plaatsingen uit handen. Daarnaast werken we samen om de perfecte match te maken.

> Bekijk hier alle voordelen op een rij

Direct offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.