fbpx

Werving- en selectiebureau Nijssen & Van de Sluis wist van meet af aan dat ze een backoffice nodig had. Om alle zaken goed te kunnen borgen, is het een absolute must een professionele backoffice achter je te hebben staan. In One vonden zij een partner die doet wat hij belooft. Lees hier het verhaal van Nijssen & Van de Sluis.

Nijssen & Van de Sluis wordt gerund door Ellen Nijssen en Alex van de Sluis. De twee ervaren ondernemers bundelen in juli 2015 hun kennis, ervaring en netwerk om zo van toegevoegde waarde te zijn voor werkzoekenden en het MKB in de regio Zuidwest-Nederland.

Wat vooraf ging

Ellen en Alex werkten voorheen voor dezelfde franchisegever. Alex: “Ondanks het feit dat je als franchisenemer zelfstandig ondernemer bent, voelt dat op den duur niet meer zo. Je ondernemerschap wordt beperkt door diverse factoren: hoge kostprijzen (waardoor het lastig concurreren is), risico’s die onterecht bij jou neergelegd worden en collega’s die onder een ander label in jouw exclusieve rayon aan de slag gaan. Daarnaast bouw je niets op. Als je stopt, sta je met lege handen. In 2015 namen we het heft weer zelf in handen.”

Waarom One?

Alex: “Door onze ervaringen met de franchiseformule hadden wij haarscherp voor ogen wat we wel en niet wilden. Al onze wensen en eisen hebben we geïnventariseerd en kenbaar gemaakt aan One. One steunde ons en gaf ons het vertrouwen. Een pluspunt is dat One alleen voor intermediairs werkt en dus geen eigen eindklanten heeft. Wij vinden het belangrijk dat de zaken goed geregeld zijn voor zowel de werkgever als voor de kandidaat.”

Perfecte match

Nijssen & Van de Sluis steekt in op lange termijn relaties. “En dat begint met je afspraken nakomen. Daar hechten wij veel waarde aan”, vertelt Alex. “Dat herkennen wij in One. Zij staan voor wat ze zeggen en doen wat ze beloven. Net als eerlijk zaken doen en transparant werken, ook belangrijke waarden voor ons beiden. Wij zijn een perfecte match.”

De ervaringen tot nu toe

Hoe is dat nu in de praktijk werken met een backoffice? Alex: “Onze ervaringen zijn van het begin af aan louter positief. Alle medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en niet onbelangrijk: goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Voor ons klopt deze samenwerking aan alle kanten en daarmee draagt One bij aan ons succes.”

Meer info over Nijssen & van de Sluis