Veel succesvolle uitzendbureaus zijn ooit opgericht door intercedenten, recruiters of vestigingsmanagers. Wanneer je begrijpt hoe de flexbranche in elkaar zit en je weet hoe je klanten en kandidaten moet benaderen, kiezen velen voor de volgende stap: een eigen uitzendbureau starten. Want je eigen uitzendbureau beginnen levert veel voordelen op.

1. Vrijheid

Eigen baas. Werken waar en wanneer je wilt. Lekker werken vanuit huis of kantoor naar keuze. Jij bepaalt. Een laptop, een mobiele telefoon en een dosis lef, dat is alles wat je nodig hebt. Jouw uitzendbureau backoffice zorgt voor alle juridische- en werkgeverszaken. Jij concentreert je op het vinden van kandidaten en opdrachtgevers.

2. ‎Meer verdienen

Werk je al als intercedent of vestigingsmanager van een uitzendbureau? Dan weet jij vast wat ongeveer de omzet is van jouw portefeuille. Als je voor jezelf begint kan je al snel 10 – 15% van die jaaromzet verdienen als inkomen! Per jaar! Bovendien kan je met een backoffice als One ook gaan detacheren. Tel uit je winst! Met gemiddeld 5 fulltime uitzendkrachten aan het werk verdien je al dan al een modaal inkomen.

3. ‎Je loopt geen grote risico’s

Wanneer je je backoffice uitbesteedt bij One, loop je geen werkgeversrisico’s en hoef je je ook geen zorgen te maken over inleners die niet betalen of flexwerkers die ziek worden. Wel zo geruststellend.

4. Doen waar je goed in bent

Door je backoffice uit te besteden kun jij je richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent: het maken van de juiste match tussen vacature en kandidaat. En omdat je je helemaal daarop kunt richten zal je klanten en kandidaten langer aan je binden. Je kunt je beter verdiepen in de wensen en bedrijfscultuur van opdrachtgevers enerzijds en de capaciteiten en persoonlijkheden van je kandidaten.

5. ‎Simpel!

Het starten van een eigen uitzendbureau is eenvoudiger dan het lijkt. Zeker wanneer je het backoffice gaat uitbesteden. Wil je weten wat je moet regelen om je eigen bedrijf in arbeidsbemiddeling te beginnen? Lees dan het artikel Start je eigen uitzendbureau in 9 stappen.

Meer weten? Kijk op www.oneps.nl of download een van onze whitepapers: