fbpx

HR Backoffice Medewerker

Bijt jij je graag vast in je werk en word jij vaak omschreven als pietje precies? Sta je graag in contact met klanten en doe jij alles voor het leveren van topservice? Laat dit dan zien binnen deze dynamische organisatie waar jij onderdeel kan zijn van een hecht team! Kom jij binnenkort op de koffie?

Een willekeurige dag op je werk

Terwijl jij met de tram door Amsterdam rijdt, bekijk je vast je agenda voor vandaag. De verloning voor alle uitzendkrachten zal die middag om 13:00 uur draaien, dus er is werk aan de winkel. Wanneer je bent aangekomen op kantoor controleer je allereerst of er per mail nog vakantie-aanvragen binnen zijn gekomen of dat er toevallig nog reiskosten zijn ingediend.

Ondertussen beantwoord je via de telefoon of live chat nog een vraag van een uitzendkracht.

Nadat je een intermediair telefonisch hebt geholpen met het indienen van een plaatsing, zorg jij ervoor dat alles conform wet- en regelgeving wordt verwerkt. Daarna zorg je ervoor dat alle documenten (uitzendovereenkomst, inleenovereenkomst) tijdig bij de juiste personen terechtkomen ter ondertekening.

Na deze hectische ochtend is het tijd voor de gezamenlijke lunch. Je praat gezellig bij met wat collega’s en jullie bespreken hoe jullie weekend was; deze verhalen zijn namelijk elke week weer hilarisch!:)

Na de lunch beantwoord je de mails die tussentijds zijn binnengekomen, waarbij je een laatste blik werpt op alle declaraties. Vanaf het moment dat de verloning heeft gedraaid staat de telefoon roodgloeiend. Je helpt de uitzendkrachten en inleners met de vragen die zij hebben over de net verstuurde loonspecificaties en facturen. Je staat bekend als de reddende engel bij de uitzendkrachten en de collega op afstand bij jouw klanten! Jij weet als geen ander hoe je iedere klant en iedere uitzendkracht de juiste oplossing hoort te bieden. Nu nog de laatste zaken afronden en dan zit de eerste dag van je werkweek er weer op!

Over ons

Wij zijn een full service HR-bureau voor werknemers, opdrachtgevers en intermediairs zoals: uitzendbureaus en detacheringsbureaus. Wij staan bekend als de meest klantvriendelijke dienstverlener in deze sector. Wij verzorgen alle facetten van recruitment tot werkgeverschap zodat onze klanten zich kunnen richten op hun corebusiness. Wij zijn een vlotte organisatie waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. Collega’s worden beste vrienden van elkaar en er wordt veel aandacht besteed aan een goede sfeer.

Wie ben jij

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo4 of hbo-opleiding;
 • Ervaring of affiniteit met de uitzendbranche of customer support is mooi meegenomen;
 • Je kunt je mondeling en schriftelijk foutloos uitdrukken in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en oplossingsgericht;
 • Je kan als het nodig is tot 10 tellen en je krijgt voldoening van een tevreden gevoel achterlaten bij klanten en collega’s.

Wat wij bieden

Een hippe werkplek in hartje Amsterdam! Een organisatie waar het voelt alsof je samenwerkt met je vrienden. Iedereen heeft hetzelfde doel: gezamenlijk de organisatie succesvol maken. Succes wordt samen gevierd!

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een salaris van € 2.500 tot € 2.750 bruto per maand op fulltime basis;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Na de inwerkperiode op kantoor de mogelijkheid om hybride of zelfs remote (vanuit een ander land) te werken!

Overtuigd dat jij bij dit team hoort? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met een korte motivatie naar: s.kaya@oneps.nl. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en waarom jij denkt dat jij hier onderdeel van hoort uit te maken. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan Seda Kaya 06-26812033 / s.kaya@oneps.nl