fbpx

Wie is One People Services?

One People Services (kortweg One) is een full-service HR dienstverlener voor opdrachtgevers en intermediairs zoals: uitzendbureaus en detacheringsbureaus.

Aan wie moet ik facturen betalen?

Je betaalt facturen altijd aan One. Afhankelijk van de BV waar de flexwerkers zijn ondergebracht, vind je het bankrekeningnummer op de factuur. Bekijk onze bedrijfsgegevens.

Waarom ontvang ik facturen pas na 3 dagen?

Facturen worden door ons systeem automatisch gedateerd op de laatste dag van de week van een verloningsperiode. Maar wij versturen de facturen pas nadat de verloning heeft plaatsgevonden. Hierdoor zit er een verschil van 3 dagen tussen de factuurdatum en ontvangstdatum. Bij het sturen van betalingsherinneringen houden wij hier ook rekening mee. Wij sturen een eerste betalingsherinnering daarom ook niet eerder dan 4 dagen nadat een factuur is vervallen.

Voorbeeld bij wekelijkse verloning en facturatie:

Bij wekelijkse verloning en facturatie worden de facturen altijd gedateerd op de zondag. Omdat de gedeclareerde uren eerst moeten worden geaccordeerd (uiterlijk voor dinsdags voor 12 uur) en uitbetaald (op woensdag), ontvang je daarom ook pas op woensdag de factuur.

Hoeveel vertragingsrente brengen jullie in rekening?

De betaaltermijn van de facturen spreek je af met jouw intermediair. De contractuele rente voor verlaat betaalde facturen is standaard 0,5% per week. Vertragingsrente brengen we echter altijd pas vanaf de 2e betalingsherinnering in rekening. Indien wij na een laatste sommatie geen betaling ontvangen, stellen wij een volledige leverstop in en geven wij de vordering uit handen aan incassospecialisten.

Waar kan ik inloggen om uren door te geven?

Je kunt uren declareren en accorderen via het My One urenportaal.