Automatische incasso

One werkt samen met Twikey.com voor het automatisch incasseren van facturen. Twikey is een systeem waarmee je eenvoudig een incasso mandaat kunt verstrekken voor de automatische incasso van facturen. Je bent zelf eigenaar van je mandaat en krijgt met een eigen login op Twikey de mogelijkheid om deze online te beheren.

Je ontvangt van ons een uitnodiging om jouw zakelijke incasso mandaat te registreren bij je bank. Op de uitnodiging staat ook welke BV je precies machtigt om automatisch facturen te incasseren.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Twikey?

Je ontvangt van ons een e-mail met een uitnodiging om via Twikey je zakelijke SEPA incasso mandaat te activeren. Je kunt vervolgens de stappen doorlopen om je mandaat te ondertekenen. Er is een online koppeling met de grootste Nederlandse banken (ABN-AMRO, ING en Rabobank). Sommige banken kunnen nog geen machtigingen online registeren. In dat geval zorgt Twikey ervoor dat alles op je machtigingsformulier wordt ingevuld. Je hoeft dan alleen nog maar de machtiging te tekenen en op te sturen naar je bank. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen, kan je deze uploaden in je Twikey account.

Kan ik zelf mijn mandaat beheren of wijzigen?

Ja, je krijgt een persoonlijke login-naam en wachtwoord waarmee je op elk moment je mandaat of machtiging kunt annuleren. Ook kan je achteraf details wijzigen. Zo heb je zelf altijd de volledige controle over je machtigingen.

Is Twikey veilig?

Twikey is een van de grootste online betaalproviders en werkt samen met alle grote Nederlandse banken.  Twikey is hierbij een tussenpartij. Je hebt zelf de controle over je account en de daarbij horende mandaten en/of machtigingen.

De veiligheid en de performantie van het Twikey framework en de technologie werden door toonaangevende veiligheidsorganisaties getest en gecontroleerd. Twikey heeft een ISO27001 en een PCI-DSS certificaat en daarnaast worden er dagelijks security testen gedaan.

Meer informatie