Nieuwkomers voor werkgevers

Gemotiveerde nieuwe werknemers met een werkvergunning die staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan! Ze spreken allemaal Engels of basis Nederlands en kunnen morgen al beginnen! Fulltime!

Wij zijn One People Services; bemiddelingsbureau in hartje Amsterdam en tevens mede-initiator van Samenwerken-MVO; een organisatie die asielzoekers met een werkvergunning en statushouders op een laagdrempelige manier verbindt aan werkgevers.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou in gesprek!​

Nieuwkomer

Samenwerken MVO

Nieuwkomers zijn asielzoekers en statushouders met een werkvergunning die actief op zoek zijn naar werk. Ze tonen een sterke motivatie, enthousiasme en vastberadenheid om in Nederland te werken.

Samen met werkgevers die belang hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, zet SamenWerken-MVO haar netwerk en expertise in om hen te ondersteunen bij het vinden van werk.

Voordelen voor werkgevers

Hoewel het succesvol in dienst nemen van een nieuwkomer inzet, begrip en tijd vereist, zijn er ook aanzienlijke voordelen die het waard zijn om te benadrukken.

Gemotiveerde werknemers: Veel nieuwkomers zijn gedreven om een nieuw leven op te bouwen in Nederland. Een baan biedt niet alleen een inkomen, maar helpt hen ook bij het leren van de taal, het begrijpen van de cultuur en het ontwikkelen van vaktechnische vaardigheden.

Vacatures invullen: In veel sectoren is er een groot tekort aan arbeidskrachten. Door nieuwkomers in dienst te nemen en op te leiden, kunnen werkgevers helpen bij het invullen van vacatures. Dit creëert een win-winsituatie waarbij zowel werkgevers als nieuwkomers profiteren.

Wij ontzorgen

  • Alleen actieve en gemotiveerde kandidaten worden bij onze inleners voorgesteld.
  • Iedere nieuwkomer die aan het werk gaat beschikt over de juridische
    vereisten zoals een geldige werkvergunning (TWV), BSN, bankrekening enz.
  • Iedereen is persoonlijk gesproken en getoetst op werkervaring en communicatieve vaardigheden (beheersing Nederlandse en/of Engelse taal).
  • Het aanmelden van een vacature is gratis en vrijblijvend. Als een nieuwe medewerker aan het werk gaat, worden alleen gewerkte uren in rekening gebracht.

Samenwerken is samen communiceren

Samenwerken is samen communiceren. Het klinkt zo logisch, maar in de praktijk wordt er soms aardig langs elkaar heen gepraat, ook al spreek je dezelfde taal. Juist door de noodzaak om op de werkvloer met elkaar te kunnen praten is een goede basiskennis van de Engelse taal (spreken) en bij voorkeur de Nederlandse taal voor ons een voorwaarde. Uitgaande van het feit dat Engels voor zowel de ‘werkgever’ als ook de ‘medewerker’ niet de moedertaal is, kan samenwerken een uitdaging zijn. Geduld, humor, eenvoudige woordkeuze, afbeeldingen en vertaalprogramma’s als Google Translate bieden een goede ondersteuning in de communicatie.

 

 

asielzoekers met werkvergunning
Banen voor statushouders

Mensenwerk

  • Uitzenden is en blijft natuurlijk ook mensenwerk. Een werkende nieuwkomer kan – zeker in de situatie met uitdagingen rondom werk en communicatie – even op de rit geholpen moeten worden.
  • In die gevallen dat het op de rit brengen niet werkt, stopt de samenwerking met de betreffende kandidaat en selecteren we één of meerdere nieuwe geschikte kandidaten voor het uitvoeren van het werk.
  • Wij staan voor een persoonlijk contact met de inlenende partners. Regelmatig klantenbezoek, (uiteraard) telefonische bereikbaarheid en mail.

Meer weten?

Vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.