fbpx

Match! Razendsnel kandidaten vinden in je eigen portal

Match kandidaten in je eigen backoffice portal

Match! Razendsnel kandidaten vinden in je eigen portal

Intermediairs bij One kunnen nu razendsnel de juiste kandidaten vinden met Match! Deze gratis module is onderdeel van de intermediairsportal van One. Met Match! kun je binnen je eigen pool van kandidaten zoeken op bijvoorbeeld functie, opleiding, werkervaring, leeftijd, salaris, beschikbaarheid, rijbewijs, stad, sector enzovoort.

In je zoektocht naar talent kom je regelmatig interessante kandidaten tegen die je graag in je bestand houdt voor een toekomstige vacature. En doordat de arbeidsmarkt krapper wordt, is een database met goede kandidaten die je aan opdrachtgevers kunt voorstellen, zeer waardevol.

Kandidaten matchen in de intermediairsportal van One

In de intermediairsportal van One kon je al met behulp van het werknemersformulier kandidaten automatisch inschrijven in je eigen backoffice portal. Hierdoor bouw je in een handomdraai een eigen talentpool op. Met Match! kun je nu ook snel zoeken in deze pool van kandidaten. De matchingsmodule is gratis voor alle klanten bij One die gebruik maken van de intermediairsportal. 

Voorbeeld
Stel je zoekt een Accountant voor 40 uur

  1. Ga in de intermediairsportal naar het tabblad Match!
  2. Begin de naam van de Functie in te typen. Het systeem begint al te zoeken zodra je typt. Dus als je alleen “account” intypt, krijg je alle kandidaten met “account” in de functietitel te zien, dus Accountants, Accountmanagers, Account manager enz.
  3. Door in het veld Beschikbaarheid te kiezen voor 40 uur, filter je de resultaten op kandidaten die beschikbaar zijn voor een fulltime baan.

Match01

Specifiek matchen via referentie

Via het vrije veld Referentie kun je ook matchen op heel specifieke kenmerken die je zelf hebt toegevoegd aan de record (kaart) van je kandidaat. Denk bijvoorbeeld aan ervaring met bepaalde programmeertalen, softwarepakketten of vaardigheden.

detail match

Bekijk hier screenshots van Match!

Wil je meer weten over de gratis intermediairsportal van One? Plan dan hier een online demonstratie!


Hoe nuttig vind je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,83 out of 5)

Laden...