fbpx

Intermediairs

Ben je intermediair bij One? Dan vind je op deze pagina meer informatie. Ben je nog op zoek naar een backoffice? Bekijk dan de pagina’s over onze backoffice diensten.

Whitepapers

Wij hebben een aantal interessante whitepapers beschikbaar. Bijvoorbeeld over hoe je je tarieven kan bepalen en veelgemaakte fouten van starters.

Welkomstdag

Tijdens de welkomstdag leer je alles over de intermediairsportal van One. Deze training is voor intermediairs die reeds toegang hebben gekregen tot hun portal. De training is gratis wordt iedere vrijdagochtend gegeven via Zoom. Je kunt je zelf aanmelden voor de welkomstdag.

Kennisartikelen

In de intermediairsportal vind je kennisartikelen met heel veel informatie. Deze artikelen bevatten vaak ook instructievideo’s.

Themadossiers

Over een aantal belangrijke onderwerpen hebben we op deze website themadossiers gepubliceerd, zoals over het ABU fasensysteem, inlenersbeloning en de WAB.

Downloads

Op de pagina downloads tref je belangrijke documenten en formulieren, alsmede onze certificeringen.

Helpdesk

Van maandag tot en met vrijdag staan we tussen 9:00 en 17:30 uur voor je klaar om te helpen. Je kunt direct vanuit de portal een case aanmaken of een live chat starten met je contactpersoon. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@oneps.nl of bellen 020-8451074.