fbpx

Inleners

Voordelen Inleners

Je bent als inlener verzekerd dat je samenwerkt met een solide, professionele partij die alle belangrijke kwaliteits- en branchecertificeringen bezit en wordt gecontroleerd op het correct naleven van wet -en regelgeving van het arbeid -en uitzendrecht.

Garanties en certificeringen

One is volledig NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering en Arbeid. Bovendien bieden we mogelijkheid facturen te betalen via een G-rekening zodat je de garantie hebt dat alle loonheffingen en premies worden afgedragen aan de fiscus.

Begrippen

One is juridisch werkgever. Wij verzorgen het administratieve, financiële en juridische deel van het werkgeverschap. Het bedrijf waar de werknemer is tewerkgesteld is inlener. De inlener is praktisch werkgever en de organisatie waar de werknemer feitelijk de werkzaamheden uitoefent. De werknemer werkt ook onder leiding en toezicht van de inlener. De inlener bepaalt bijvoorbeeld: werktijden en voorwaarden, hoogte van het salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, reiskostenvergoeding ed.), contractverlenging enz.

One

One bestaat uit meerdere BV’s. Op uw factuur en contract staat precies aangegeven onder welke BV de plaatsing valt.

Urendeclaraties

De gewerkte uren kunnen worden gedeclareerd via het My One Urenportaal. Dit is een online omgeving waar de werknemer kan inloggen om zijn of haar gewerkte uren in te vullen, en waar jij als inlener kunt inloggen om deze gedeclareerde uren te accorderen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de uren in te vullen en daarna te accorderen. Overwerkuren, onregelmatige uren en vakantiedagen kunnen tevens worden verwerkt via het My One Urenportaal.

Verloning en salarisbetaling

One verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Wij sturen ook de loonstrook en jaaropgave naar de werknemer. Wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loonstrook of over betalingen kunnen zij direct contact met ons opnemen per email info@oneps.nl of telefonisch via 020–8451074.

Betalingsherinneringen

Je ontvangt een betalingsherinnering van One wanneer een factuur te laat wordt betaald. Let op: Het is belangrijk dat facturen binnen de afgesproken betaaltermijn worden voldaan want One is gerechtigd om vertragingsrente in rekening te brengen voor elke factuur die te laat wordt betaald.

Bedrijfsgegevens

Alle belangrijke bedrijfsgegevens van One zoals adres, bankrekeningen, KVK en BTW nummers staan op www.oneps.nl/one/bedrijfsgegevens. Indien nodig, kun je een recente WKA verklaring opvragen via info@oneps.nl

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Lees dan de veelgestelde vragen van inleners of neem contact met ons op via info@oneps.nl of per telefoon 020 – 8451074.