fbpx

Inleners

De inlener is de praktisch werkgever. Het bedrijf waar de werknemer is tewerkgesteld. Werknemers werken ook onder leiding en toezicht van de inlener. De inlener bepaalt bijvoorbeeld: werktijden en voorwaarden, hoogte van het salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, reiskostenvergoeding ed.), contractverlenging enz. One is juridisch werkgever. Wij verzorgen het administratieve, financiële en juridische deel van het werkgeverschap.

Inleners zijn bij One verzekerd dat ze samenwerken met een solide, professionele partij die alle belangrijke kwaliteits- en branchecertificeringen bezit en regelmatig wordt gecontroleerd op het correct naleven van de wet -en regelgeving van het arbeid -en uitzendrecht.

One is NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering en Arbeid. Bovendien bieden we mogelijkheid facturen te betalen via een G-rekening zodat je als inlener de garantie hebt dat alle loonheffingen en premies worden afgedragen aan de fiscus.

Urendeclaraties

De gewerkte uren kunnen worden gedeclareerd via het My One Urenportaal. Dit is een online omgeving waar inleners en werknemers kunnen inloggen om gewerkte uren in te vullen en te accorderen. Overwerkuren, onregelmatige uren en vakantiedagen kunnen tevens worden verwerkt via het My One Urenportaal.

Verloning en salarisbetaling

One verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Wij sturen tevens de loonstrook en jaaropgave naar de werknemers. Wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loonstrook of over betalingen kunnen zij direct contact met ons opnemen per email info@oneps.nl of telefonisch via 020–8451074.

Facturen

One bestaat uit meerdere BV’s. Wij sturen facturen per email naar de inleners. Op de factuur staat precies aangegeven onder welke BV de plaatsing valt en het rekeningnummer van de BV waaraan betaald dient te worden. Heb je een vraag over een factuur? Bel dan 020-8451074 of stuur een e-mail naar administratie@oneps.nl

Betalingsherinneringen

Je ontvangt een betalingsherinnering van One wanneer een factuur te laat wordt betaald. Let op: Het is belangrijk dat facturen binnen de afgesproken betaaltermijn worden voldaan.

Bedrijfsgegevens

Al onze bedrijfsgegevens vind je op www.oneps.nl/one/bedrijfsgegevens. Indien nodig, kun je een recente WKA verklaring opvragen via info@oneps.nl

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Lees dan de veelgestelde vragen van inleners of neem contact met ons op via info@oneps.nl of per telefoon 020 – 8451074.