Ivanka Meulman van IM Staffing Services besloot direct bij de start van haar onderneming een backoffice in te schakelen. Helaas bleek dit geen match made in heaven te zijn. Ze ging op zoek naar een andere partner en maakte kennis met One. Een schot in de roos. Vanaf dat moment kon Ivanka zich nog beter concentreren op haar klanten en haar bedrijf. En dat maakt van IM Staffing Services een waardevolle intermediair.

Na een aantal jaar als stewardess de wereld rond te hebben gereisd, maakte Ivanka de overstap naar de uitzendbranche. De uitzendbranche bood haar de gelegenheid om een blik te werpen in verschillende keukens. Zo hoopte ze erachter te komen waar ze met haar carrière naartoe wilde. Ze bleek dichterbij te zijn dan gedacht. Ivanka: “Werken binnen een uitzendbureau had alles wat ik in een baan zocht. Ik vond de balans tussen binnen en buiten werken prettig. Ik kon mijn eigen tijd indelen en genoot van het ontmoeten van allemaal verschillende soorten mensen en bedrijven.”

Terug naar echte aandacht

Ivanka vervulde diverse functies binnen een grote uitzendorganisatie, maar verloor na de zoveelste reorganisatie de binding met het bedrijf. “De bedrijfsvoering werd na iedere reorganisatie onpersoonlijker. Terwijl ik betrokkenheid juist zo belangrijk vind. Een relatie opbouwen met een bedrijf, de beste mensen voorstellen, intakes houden en het hele traject begeleiden. Echte aandacht geven dus.” Drie jaar geleden startte ze haar eigen onderneming. “Ik bemiddel in administratieve en commerciële functies op mbo- en hbo-niveau voor het MKB. Dit doe ik binnen mijn eigen regio: IJmond-Haarlem. Hier zit mijn netwerk en dat werkt prettig.”

Gedeelde waarden

Het eerste jaar besteedde Ivanka haar backoffice uit aan een ander bedrijf. “Op basis van enkele positieve geluiden ging ik met de vorige partner in zee. Na een jaar trok ik de stekker uit onze samenwerking. Sjors Berends van One kwam op mijn pad en we hadden direct een klik. De waarden die ik aanhang: kwaliteit, snelheid, continuïteit en persoonlijke aandacht, zie ik terug bij One. Klanten vinden het fijn als je moeite doet om hen te leren kennen. Die moeite nemen ze bij One ook. Ik krijg direct, zo niet dezelfde dag nog antwoord op een vraag van medewerkers die ik vanaf het begin van onze samenwerking al ken. Dát is goede service verlenen.”

Sparringpartner

One voorziet in praktische ondersteuning, maar ook voor advies ben je bij One aan het juiste adres. “Ik weet dat ik al mijn vragen bij hen mag neerleggen. Fijn om te kunnen sparren met professionals. Dat geeft mij de rust om te kunnen ondernemen zoals ik dat graag doe.”

Meer info over IM Staffing Services