fbpx

Facturen

U heeft een factuur ontvangen van One People Services. Wij verzorgen de administratie voor intermediairs zoals uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving & selectiebureaus.

Betaal aan de juiste BV

One People Services bestaat uit meerdere BV’s. Op de pagina bedrijfsgegevens vindt u al onze BV’s. Het is belangrijk dat u de facturen aan de juiste BV betaalt. Op uw factuur en in de begeleidende e-mail wordt duidelijk aangegeven op welk rekeningnummer en ten name van welke BV u de factuur dient te betalen. Heeft u vragen? Mail naar administatie@oneps.nl of bel 020-8451074 en vraag naar de afdeling debiteurenadministratie.

IBAN

Het IBAN rekeningnummer van onze BV’s begint altijd met DE. Dit is geen buitenlandse rekening, maar een rekening bij de Deutsche Bank in Nederland. U hoeft dus géén buitenlandse betaling te doen. U kunt ons IBAN rekeningnummer gewoon invoeren als Nederlands IBAN rekeningnummer. Heeft u vragen? Mail naar administatie@oneps.nl of bel 020-8451074 en vraag naar de afdeling debiteurenadministratie.

Logo

De factuur die u ontvangt, kan het logo van de intermediair bevatten waarmee u zaken doet. Maar omdat uw intermediair de backoffice heeft uitbesteed aan One People Services, is het belangrijk dat u de facturen betaalt aan de juiste BV van One People Services.  Heeft u vragen? Mail naar administatie@oneps.nl of bel 020-8451074 en vraag naar de afdeling debiteurenadministratie.