fbpx

Volledig Digitaal

 

afhandelen van plaatsingen

Een 100% paperless proces om contracten en formulieren

voor een plaatsing volledig digitaal af te handelen.

Inclusief digitale handtekening van DocuSign®

 

 

    

Waarom moet ik als intermediair ook tekenen?

Als intermediair ben je verantwoordelijk voor de controle van het ID-bewijs en vaststelling van de identiteit van de flexwerker. Daar teken je ook voor.

Waarom moet ik als intermediair ook formulieren invullen?

Als intermediair ben je verantwoordelijk voor de correcte aanlevering van alle gegevens. Namens je opdrachtgever vul je daarom altijd de ARBO-Checklist voor de flexwerker en het Registratieformulier Inlenersbeloning voor de opdrachtgever in als de plaatsing volledig onder de ABU cao valt. .

Moet ik de digitale enveloppe doorsturen als ik getekend heb?

Nee. De digitale enveloppen worden automatisch doorgestuurd naar de volgende ondertekenaar. De volgorde van ondertekening is als volgt:

Enveloppe Flexwerker: 1. Intermediair –> 2. Flexwerker –> 3. One

Enveloppe Relatie: 1. Intermediair –> 2. Tekenbevoegd contactpersoon van de relatie –> 3. One

Hoe snel kunnen de documenten worden ondertekend?

Het invullen van de formulieren en de ondertekening van de documenten kan in principe binnen enkele minuten worden afgehandeld. Het is aan te raden je contactpersoon en flexwerker te informeren over het feit dat ze de documenten digitaal ontvangen per email en dat ze deze met een digitale handtekening kunnen ondertekenen.

Wanneer ontvang ik een exemplaar van het contract met alle handtekeningen?

Pas wanneer alle partijen hebben getekend, ontvangen alle partijen automatisch een exemplaar van het contract met alle handtekeningen. One tekent altijd als laatste en doet dit pas wanneer het dossier compleet is. Bij ieder dossier hoort ook een goedgekeurd kopie van het ID-bewijs van de flexwerker. Voeg dit kopie daarom bij voorkeur al toe bij het indienen van de plaatsing, dan kunnen we daarna de plaatsing direct afhandelen.

Help! Docusign werkt niet. Ik kan niks ondertekenen!

Voordat je kunt beginnen met het digitaal ondertekenen, moet je akkoord gaan met het gebruik van de digitale handtekening:

Screenshot_akkoordgaan