fbpx

Werkwijze

Werkwijze

Samenwerken met One heeft veel voordelen. Als volledig gecertificeerd full-service HR bureau dragen wij uiteraard het werkgeversrisico (incl ziekte!) en nemen alle financiële, administratieve en juridische zaken van je plaatsingen uit handen.

Maar wij gaan verder want wij helpen je ook om de perfecte match te maken. Hiervoor hebben we diverse tools ontwikkeld en staan recruitment consultants voor je klaar om je te helpen. Maar hoe werkt dit precies in de praktijk? We leggen het je graag uit.

Vragen?

Bel 020 – 8451074

Kandidaten en vacatures zoeken en vinden

One helpt niet alleen bij je plaatsingen, maar ook bij de werving, selectie en herplaatsing van je flexwerkers. Een greep uit onze tools:

  • OneJobs.nl: Gebruik de kracht van het One netwerk! Jouw vacatures kun je gratis en onbeperkt plaatsen op onze community jobboard OneJobs.nl. Deze worden automatisch doorgeplaatst naar 15+ jobboards en behalve werkzoekenden, kunnen ook andere intermediairs van One reageren op jouw vacatures. En jij op de vacatures van je collega intermediairs. Zo (her)plaats je flexwerkers sneller en helpen we jou sneller aan een match!
  • One Flexsites: Flexsites zijn kant-en-klare websites van One voor intermediairs. En heb je een flexsite via One? Dan wordt deze recruitment website standaard geleverd met een vacature en sollicitatie plugin. Zo kan je direct gaan werven!
  • Matchen: In de intermediairsportal kun je kandidaten matchen met een matchingstool en zijn alle CV’s van je kandidaten volledig doorzoekbaar.

Inschrijven

Kandidaten en opdrachtgevers kunnen zich via een formulier eenvoudig online inschrijven. Deze gegevens worden automatisch in je online portal bij One geplaatst.

Plaatsing maken

In de portal kun je daarna een plaatsing maken, waarbij je aangeeft wat de flexwerker gaat verdienen en wat het tarief is dat je met de klant hebt afgesproken. Daarna sturen we binnen 1 werkdag alle benodigde contracten, documenten en formulieren per email. Wij voorzien desgewenst alles van je eigen logo.

100% paperless

Door onze unieke volledig digitale afhandeling van plaatsingen, kan zowel de flexwerker als de klant alle documenten online invullen en direct ondertekenen met een digitale handtekening. Je kunt dit ondertekeningstraject ook volgen in jouw portal.

Urenbriefjes invullen

Nadat alle documenten zijn getekend ontvangen de flexwerker en de inlener gegevens om in te loggen in het online urenportaal. Hiermee kunnen zij gewerkte uren declareren en accorderen. Ook loonstroken, jaaropgaven en facturen kunnen via het My One urenportaal worden gedownload.

Verloning werknemers

Wij zorgen vervolgens voor stipte betaling van salarissen, vergoedingen, ziektegeld, vakantiegeld en reserveringen van de werknemers. Wij zorgen tevens voor de afdracht van loonbelasting en premies.

Facturering klanten

Wij factureren de klant inclusief marge als 1 tarief. Vervolgens keren wij direct jouw marge uit. Je hoeft hiervoor niet te wachten totdat je klant heeft betaald. Wanneer de klant wekelijks wordt gefactureerd, ontvang je ook wekelijks je marge. Bij ziekte betalen we de werknemer door, maar factureren je klant niet. Wij sturen facturen desgewenst met je eigen logo. Zo blijf je in beeld bij je klant. Ook zijn ruimere betaaltermijnen en automatische incasso mogelijk.

Debiteurenbeheer

One zorgt voor het debiteurenbeheer en het gehele incassotraject. Indien nodig sturen wij betalingsherinneringen naar je klant. En eventueel geven wij vorderingen uit handen aan incassospecialisten.

Helpdesk

Flexwerkers en klanten kunnen kosteloos gebruik maken van onze helpdesk per telefoon, email of live-chat voor al hun vragen over: urenbriefjes, loonstroken, vakantiedagen, pensioen, facturen enz.

> Lees hier meer over onze tarieven