fbpx

Flexsites

Je eigen recruitment website

Flexsites® zijn complete, kant-en-klare websites voor uitzendbureaus, werving -en selectiebureaus of detacheringsbureaus. Als klant van One heb je al een eigen website inclusief domeinnaam voor €420 per jaar.  Jouw flexsite wordt binnen 1 week compleet opgeleverd. Het bijbehorende, gebruiksvriendelijke Content Management Systeem van WordPress stelt je in staat om zelf de inhoud, look & feel en ontwerp van je website te beheren.

Flexsite-op-iphone-compressor

Websites voor intermediairs

Flexsites van One zijn complete, kant-en-klare websites speciaal ontwikkeld voor intermediairs in de arbeidsbemiddeling. De onderliggende technologie voldoet aan de laatste standaarden. De sites zijn SEO geoptimaliseerd en volledig responsive, zodat jouw flexonderneming en vacatures optimaal vindbaar zijn en je site ook op smartphones en tablets perfect wordt weergegeven.

Eenvoudig zelf je website aanpassen of uitbreiden

Hoewel flexsites compleet geïnstalleerd worden opgeleverd, kun je zelf met behulp van uitgebreide instructievideo’s en handleidingen jouw website helemaal naar eigen wens aanpassen. Mocht je dit liever door een professioneel internetbureau willen laten doen, dan kan dat uiteraard ook!

Uiteraard kan je je website ook koppelen met bijvoorbeeld social media accounts, nieuwsbrieven software en Google Analytics voor uitgebreide statistieken.

Koppeling met onze backoffice

Flexsites zijn gekoppeld met het backoffice van One. Flexwerkers en inleners kunnen via jouw website inloggen in het online urenportaal om gewerkte uren te declareren en te accorderen.

Gegevens van kandidaten die zich via het werknemersformulier inschrijven worden automatisch in je backofficeportal ingeladen zodat je een plaatsing kan maken of om de kandidaat toe te voegen aan je talentpool.

Ben jij klant bij One en kun je een professionele website gebruiken?