fbpx

Backoffice uitzendbureau

Backoffice diensten voor uitzendbureaus

Backoffice uitzendbureau

Zoek je een backoffice voor je uitzendbureau? One is gespecialiseerd in backoffice services voor uitzendbureaus. Wij zijn jouw NEN4400-1 gecertificeerde backoffice collega op de achtergrond. Desgewenst doen wij alle uitingen met je eigen logo. Jij maakt de match, wij doen de rest!

 

Lees ook: Eigen uitzendbureau beginnen

Het alternatief voor franchise!

Met One als jouw backoffice kun je werken aan je eigen uitzendmerk. Je hoeft geen franchise contract te tekenen met exclusiviteitsclausules  en je hebt ook geen startkapitaal nodig om jou uitzendbureau te runnen. Wij werken samen aan jouw eigen uitzendbureau formule en nemen alle juridische en administratieve zaken uit handen zodat jij je volledig kunt richten op je opdrachtgevers en kandidaten.

 

Backoffice uitzendbureau exclusief voor intermediairs

One is ‘professional backoffice’. One heeft géén salesfocus op eindklanten. Daarmee onderscheiden wij ons van andere bedrijven die hun salesfocus ook op eindgebruikers (opdrachtgevers/inleners) hebben. Daarmee concurreren zij in feite met jou. One richt zich volledig op de samenwerking met intermediairs zoals uitzendbureaus. Wij gaan niet voor niets een samenwerking met elkaar aan en geen klantrelatie.

Overstappen?

Doe je op dit moment nog alles zelf of maak je gebruik van een andere backoffice en wil je overstappen naar One met jouw uitzendbureau? Dat kan! Met onze overstapservice begeleiden we je overstap zonder problemen. Wij kunnen je klanten- en kandidatenlijsten automatisch importeren in je portal en uiteraard krijgen je flexwerkers nieuwe arbeidsovereenkomsten met dezelfde arbeidsvoorwaarden.

 

Voordelen

  • Jouw eigen NEN 4400-1 gecertificeerde backoffice
  • Samenwerking! Hèt alternatief voor franchise!
  • Uitingen met je eigen logo
  • Gratis ijzersterke intermediairsportal
  • Heldere, scherpe tarieven
  • Géén investering in software, certificering, enz.
  • Géén debiteurenrisico
  • Voorfinanciering en wekelijks betaling marges
  • Gratis advies en kennisworkshops
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (68 votes, average: 4,70 out of 5)
Laden...

Direct offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.