Jij maakt de match, One regelt de rest!

One People Services is gespecialiseerd in backoffice diensten voor uitzenders! Heb je een uitzendbureau of detacheringsbureau en wil je samenwerken met One? Dat kan!

Met One als backoffice voor jouw onderneming kan jij je richten op je core-business: het vinden van nieuwe klanten en geschikte kandidaten. Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap, de backoffice en ondersteunen je bij de werving en selectie.

Flexbranche specialist

Met meer dan 12 jaar ervaring en ruim 200 aangesloten uitzendbureaus, is onze kennis, werkwijze en software weten wij als geen ander wat je nodig hebt om snel te groeien.

Risicovrij ondernemen

Bij One zijn al jouw risico’s altijd gedekt. Inclusief 100% ziekterisico, 100% debiteurenrisico en 100% marge. Dus géén kleine lettertjes, gedeelde risico’s of kosten achteraf.

Krachtig netwerk

Jouw vacatures worden gratis doorgeplaatst bij 15+ andere bekende jobboards inclusief een sponsorbudget.  Deel vacatures en kandidaten met ruim 200 andere intermediairs en split eenvoudig de marge!

Efficiënt en snel

Plaatsingen worden binnen 1 uur gecontroleerd én verwerkt. En heb je vragen? Dan krijg je direct antwoord via chat, telefoon of e-mail. Door medewerkers met kennis van zaken die met je meedenken in oplossingen!

Betrouwbaar werkgeverschap

One is ABU lid, NEN4400-1 en VCU gecertificeerd en SNA geregistreerd. Een betrouwbare en efficiënte backoffice. Daar gaan wij voor!

Ja, stuur mij de Tarieven 2024

Ben je benieuwd naar onze tarieven 2024? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag meer informatie

Backoffice voor uitzenders

Ja, stuur mij meer informatie!

Ontvang een voorstel met onze tarieven